Звички, які зводять нанівець усю твою б’юті-рутину і ти даремно витрачаєш гроші на догляд

0
Звички, які зводять нанівець усю твою б'юті-рутину і ти даремно витрачаєш гроші на догляд
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Інколи ми можемо робити часті помилки, які зводять нанівець усю б’юті-рутину.

Роблячи деякі промахи, ти лише дарма витрачаєш кошти на доглядову косметику та час на її нанесення.

Ти можеш годинами сидіти у кріслі колориста, який створить найкрасивіші відблиски, які перетворюють тебе на «дівчину на мільйон». Але якщо ти повернешся додому і скористаєшся шампунем глибокого очищення, то просто змиєш новий розкішний колір в каналізацію.

Ти можеш використовувати найдорожчу сироватку з ретинолом або вітаміном C, але якщо ти не користуєшся сонцезахисним кремом (який, до речі, коштує набагато дешевше), то ти не отримаєш жодної користі від цих двох інгредієнтів.

Ти можеш щовечора наносити на обличчя найкращу маску з тих, які здатна купити, але якщо ти не можеш виділити на сон вісім годин, то вона нічим не допоможе.

Б’юті-хак від перукаря

Нещодавно один із популярних в TikTok зіркових перукарів Метт Ньюман розповів на своїй сторінці, яку помилку найчастіше роблять його клієнтки. Виявляється, дівчата дуже швидко змивають маску для волосся, а це означає, що вони даремно витрачають на неї гроші.

Як пояснює Ньюман, маски для волосся – продукт найвищого класу. Це лікувальний засіб, що містить безліч поживних інгредієнтів і тому дає реальний ефект. Тому маски зазвичай коштують дорого чи щонайменше більше, ніж стандартний кондиціонер. Однак отримати від них користь можна лише у випадку, якщо ти досить довго тримаєш маску на волоссі.

«Маска – це не кондиціонер. Вона не подіє, якщо ви змиєте її через п’ять хвилин. Так ви просто даремно витратите гроші», — каже стиліст по зачіскам.

Як довго треба тримати маску на волоссі?

За словами Метта Ньюмана, щоб речовини, що входять до складу маски, проникли всередину волосини, їм потрібен час — щонайменше 5 хвилин, а краще — 10/15.

Через те, що час у душі тягнеться довше, не варто засікати час “на око” – краще поставити таймер.

Не хочеш так довго стирчати у ванній? У цьому випадку Метт радить спочатку вимити голву, нанести маскуі продовжити інші водні процедури або ж нанести маску на сухе волосся перед миттям – за його словами, так формула засобу працюватиме тільки ефективніше.

попередня статтяЯк приготувати крильця в хрумкій паніровці
наступна статтяВсього один інгредієнт, доданий до різних начинок вареників робить їх смачнішими
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я