3 помилки при самостійному фарбуванні волосся

0
3 помилки при самостійному фарбуванні волосся
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Процедура фарбування волосся – це не просто нанесення фарби. Це досить складний процес, зокрема й хімічний. На те, щоби розібратися в ньому, стилісти витрачають не один рік! Подивившись кілька порад в інтернеті або роликів на YouTube, ви точно не охопите всі нюанси, а значить ризикуєте зробити непоправні помилки.

Правильний мікс

Змішування інгредієнтів у мисці виглядає досить просто навіть у роликах. Але не варто себе обманювати. Це просто тільки в одному випадку: коли майстер чітко знає, що потрібно змішати, який вид барвника використовувати (яких величезна кількість), яку взяти окислювальну емульсію, які пропорції дотриматися (для цього необхідні професійні ваги, яких удома, швидше за все, немає), скільки нанести, який час витримувати барвник. Плюс до всього, лише майстер, спираючись на знання та досвід, може проконтролювати всі процеси фарбування.

Рівномірне нанесення

Не варто також забувати і про процедуру нанесення барвника на волосся. Просто для порівняння подивіться будь-який ролик на YouTube, де дівчина наносить його самостійно. А потім, для розмаїття, як наносить барвник на волосся клієнта стиліст. Я, як майстер, ще жодного разу не бачив волосся, якісно забарвленого будинку. Найчастіше це погано пофарбована потилична зона, яку не видно у дзеркало. Це призводить до великої кількості плям, виправити які в результаті набагато складніше, довше, дорожче.

Причини та наслідки

Нерівномірність після фарбування може виникнути через масу причин. Найчастіше зустрічаються – це неправильно підібраний тип барвника (за типом волосся), рівень глибини тону самого відтінку при фарбуванні, відсоток окисної емульсії. Крім того, коли ви наносите барвник на прикореневу зону, то неминуче потрапляєте на вже фарбоване волосся, що, у свою чергу, призводить до зайвого накопичення кольору і до затемнення тих ділянок, куди барвник потрапив. Тільки стиліст може нанести барвник на відрослу прикореневу зону, не торкаючись при цьому раніше пофарбованих ділянок.

Повірте: фарбувати сильно відросла прикореневу зону набагато простіше, ніж коригувати нерівномірно фарбоване волосся, яке, можливо, потім ще й лікувати доведеться.

попередня статтяЯк відбілити зуби в домашніх умовах
наступна статтяЕпідемія краси: перемогти акне допоможе вірус
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я