Чому гортензіям потрібна сірка два рази на рік

0
Гортензії
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Досвідчені квітколюби знають, що гортензіям потрібен кислий ґрунт. Без нього вони не хочуть рости, розвиватись та випускати суцвіття. Саме тому іноді потрібно підкислювати ґрунт. І в цьому плані дуже добре підходить колоїдна сірка.

Як це робити

Це дешевий препарат. Сірка цінна не тільки здатністю змінювати рівень кислотности. Вона допомагає позбавлятись від грибкових захворювань. Головне, що колоїдна сірка не робить опіків кореневій системі.

Варто розуміти, що моментальний ефект ви не отримаєте. Дія проявляється поступово— протягом 6-8 місяців. З цього погляду засіб рекомендується вносити в ґрунт восени. Тоді навесні рівень кислотності буде змінений в потрібну вам сторону.

Візьміть 40 г колоїдної сірки та розсипте в зоні коріння. Зверху присипте торфом або хвойними голками. Якщо ви робили мульчування і воно там ще є, тоді спочатку його заберіть, виконайте потрібні дії, а тоді можна замульчувати наново.

Внесення колоїдної сірки допоможе вам виростити гарну та яскраву гортензію. Нехай вона квітне та приносить вам естетичне задоволення.

попередня статтяЦі вафлі можна їсти навіть при похуданні
наступна статтяЯк приготувати майонез на перепелиних яйцях
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я