Як правильно носити оверсайз жакети маленьким дівчатам: готові рішення

0
Як правильно носити оверсайз жакети маленьким дівчатам: готові рішення
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Модний оверсайз може виявитися серйозною проблемою для дівчат із невисоким зростом. Особливо це стосується верхнього одягу та жакетів: у їхньому випадку до об’ємного силуету, який може візуально зменшувати зріст, додаються ще й широкі великі плечі. Все разом це може порушити природні пропорції, спотворити силует і візуально додати небажаний об’єм. Але все це зовсім не означає, що мініатюрні дівчата не можуть собі дозволити носити модні речі: вміння це робити — лише питання досвіду та добре навченого ока ( рос. “насмотреность”).

Розповідаємо з чим поєднувати оверсайз-жакети «чоловічого» крою, щоб не жертвувати гармонійним силуетом.

З прямими або звуженими брюками

Головне правило: весь об’єм має бути зосереджений у одній зоні. Якщо ви вибираєте оверсайз-жакет, то бажано зупинитися на прямих або навіть злегка звужених штанах або джинсах. Це допоможе компенсувати об’єм у талії та плечах та візуально витягнути ноги, а весь силует зробити легшим та витонченішим. Для посилення ефекту вибирайте взуття на підборах чи масивній підошві.

Монохром

Безвідмовно працюючий прийом, який допомагає візуально витягнути силует монохром. Вибирайте всі елементи образу в одному відтінку: це одразу зробить його більш цілісним та закінченим. До того ж наше око влаштоване так, що воно завжди виділяє великі об’єкти одного кольору на загальному тлі – так що і в натовпі ви точно не загубитеся.

З прямою довгою сукнею та взуттям на підборах

Ще одна річ, яка допоможе компенсувати надмірний об’єм — пряма сукня силуету «колона» довжини міді чи максі. Вона створить додаткову вертикаль, навколо якої будуватиметься весь ваш силует. Щоб закріпити результат, вибирайте на додаток до цього образу взуття на високих підборах: туфлі, мюлі, ботильйони або чоботи.

Із брюками на високій посадці

Золоте правило гармонійного силуету – правильне розміщення акцентів. Якщо ви не хочете виглядати громіздко і безформно, варто задуматися про те, щоб позначити талію. Це допоможуть зробити штани з високою посадкою та контрастний ремінь. І знову ж таки: такий крій штанів допоможе подовжити ноги.

З високими джинсами та коротким топом

Ще один спосіб візуально позначити талію – надягти під об’ємний жакет джинси з високою посадкою у поєднанні з укороченим топом чи сорочкою. Так гармонійний і збалансований силует вийде навіть із наймаскуліннішим по крою блейзером — а повторити образ можна також із бомберами та пальто.

попередня статтяЯєчня буде, як у ресторані: кулінарна хитрість
наступна статтяЯк приготувати мойву: рецепт соковитої страви без краплі олії
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я