Один засіб, який допомагає Кейт Міддлтон зберігати молодість і красу

1
Один засіб, який допомагає Кейт Міддлтон зберігати молодість і красу
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кейт Міддлтон – приклад для наслідування мільйонів жінок по всьому світу. Герцогиня активно займається громадською діяльністю, вирощує трьох дітей і завжди бездоганно виглядає. Про її головний секрет молодості сьогодні розповімо далі в цій статті.

За ті 9 років, що Кейт знаходиться в статусі дружини принца Вільяма, герцогиня практично не змінилася: все та ж зачіска, точена постать, промениста усмішка і жодних ознак старіння на обличчі. Еліксиром вічної молодості для герцогині стало ні що інше, як звичайнісінька олія шипшини. Цей натуральний засіб цінують косметологи по всьому світу, він давно став невід’ємною частиною б’юті-рутини не тільки Кейт, а й інших зіркових красунь Вікторії Бекхем, Міранди Керр та Кари Делевінь.

Як працює олія шипшини?

Користь масла шипшини для збереження молодості та пружності шкіри неодноразово була підтверджена науково. З віком, природний захисний бар’єр нашої шкіри помітно слабшає, з’являється сухість, лущення, зморшки та пігментація. Активні речовини, що містять плоди та насіння шипшини відновлюють цей бар’єр, запобігають появі запальних процесів і, що важливо, стимулюють вироблення колагену, яке помітно сповільнюється вже до 20 років (про здатність колагену зберігати молодість шкіри ми писали тут).

Шипшина надзвичайно багата антиоксидантами, необхідними для захисту організму від пошкодження вільними радикалами та гальмування процесів старіння. Активних антиоксидантних сполук у шипшині цілих 4: флавоноїди, вітамін С, та кілька різновидів каротиноїдів, які при попаданні в організм перетворюються на вітаміни А та Е.

Не дивно, що з таким набором компонентів, що омолоджують, масло шипшини стало одним з найпопулярніших засобів для боротьби із зовнішніми ознаками старіння. Регулярне використання олії – як самостійно, так і у складі сироваток та кремів з anti-age ефектом – зволожує та живить шкіру, повертає їй пружність та здорове сяйво, запобігає появі зморшок та інших видимих ​​ознак старіння.

попередня стаття6 звичок, які заважають спати
наступна статтяПрактичні поради: як доглядати шкіру шиї, щоб вона була підтягнутою в будь-якому віці
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я