Супертонке й смачне тісто для піци

0
Якщо ви обожнюєте піцу з тонким тісто, як у піцерії, то цей варіант саме для вас. Готується швидко, не потрібно довго чекати. 20 хвилин і можна випікати смачну домашню піцу.
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Справжні знавці піци стверджують, що тісто в піці грає чи на найголовнішу роль. Від його товщини, щільності, м’якості залежить і кінцевий результат цієї улюбленої всіма страви.

Подробиці

Для приготування тіста для піци діаметром 30 см на необхідно:
Вода – 250 г
Дріжджі (свіжі) — 10 г
Цукор – 1 ст. л
Сіль – 1 ч. л. без верха
Борошно – 250 г
Олія – 2 ст. л.

Розчиніть дріжджі й цукор у теплій воді. Через пів години додайте сіль і трохи борошна. Поставте в тепле місце на 0,5 год. Потім додайте олію й решту борошна. Замісіть м’яке тісто. Воно має не прилипати до рук, бути еластичним. Накрийте рушничком і покладіть на 1 годину, щоб виросло. Тим часом займіться начинкою.

Поверхню, на якій розкачуватимете тісто, змастіть олією. Розкачайте круг, діаметром 30 см і товщиною 0,5 см. Викладіть тісто на підготовлену форму, потім начинку, а в кінці побільше сиру. Випікайте 20 хв при температурі 180 градусів.

Якщо сім’я велика, збільште у два рази всі інгредієнти. Смачного!

попередня статтяЯк вибрати смачний консервований горошок
наступна статтяЧому досвідчені господині зберігають парафінові і воскові свічки у морозилці
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я