Чайні пакетики замість ароматичних саше: побутовий лайфхак

0
Чайний пакетик в шкаф
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Приємний аромат у шафі можна зробити не лише за допомогою готових ароматичних пакетиків чи мішечків з магазину. Вони зручні у користуванні, але іноді мають дещо хімічний запах. Надовго їх також не вистачає. Є інший дієвий спосіб ароматизувати простір шафи.

Що для цього треба зробити

Альтернатива є і вона досить проста. Це чайні пакетики. Звичайні, які є в кожному магазині та на вашій кухні. Вони мають натуральний та приємний запах. Можна навіть різні аромати вибирати. Просто треба повісити пакетики в шафі.

Є ще один лайфхак. Якщо у вас э складнощі із запахом ніг та взуття, також можете користуватись чайними пакетиками. Покладіть їх у ваші черевики, коли знімаєте їх. Чайні пакетики дезодерують та нейтралізують бактерії. Запах не буде розповсюджуватись.

Чайні пакетики прості та зручні у користування. Ці лайфхаки дієві. Спробуйте та оцініть переваги. Натуральний аромат та доступна ціна – основні пюси. Користуйтесь, нехай у вас будуть всюди приємний запах.

попередня статтяЦі молочні коржики кращі за будь-яке печиво
наступна статтяЯкий сидерат висадити перед висаджуванням картоплі, щоб збільшити врожай
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я