Які джинси будуть наймоднішими у 2023 році

0
Які джинси будуть наймоднішими у 2023 році
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Puddle

Ультраширокі та ультрадовгі джинси заслужили свою назву («калюжа» в перекладі з англійської) завдяки тому, як вони збираються в районі щиколотки. Незважаючи на всю непрактичність (такі джинси буквально підмітають собою вулиці), вони будуть одними з найпопулярніших цього року.

Карго

Джинси та штани карго все ще на вершині популярності — попри всі, хто вважав їх тимчасовою забавою модної спільноти. 2023 року в цьому сенсі нічого не зміниться. І пам’ятайте: що більше кишень — то краще.

Bootcut

Це силует, що щільно облягає стегна, але розширюється вниз від коліна — не так драматично, як кльош, але все ще помітно. Назва походить від двох англійських слів: boot (укр. чобіт, черевик) і cut (рус. підрізаний). Початковий зміст таких штанів був у можливості приховати під ними високе взуття, проте ми бачимо в них значно більші переваги. Наприклад, здатність робити ноги буквально нескінченними.

Barrel leg

 

І знову назва натякає на фасон: barrel — це барило. Ось і ці джинси по крою схожі на нього. Тому вони широкі у стегнах, але вузькі та вкорочені донизу. Ідеально виглядають з ботильйонами або високими черевиками.

попередня статтяСалат з дайконом по-корейськи: просто та смачно
наступна статтяПростий, але ситний квасолевий суп з фаршем – те, що треба для вечері
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я