Чи допоможе рицинова олія відростити вії, і які засоби краще використати замість неї

0
Чи допоможе рицинова олія відростити вії, і які засоби краще використати замість неї
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Довгі густі вії – це те, чого завжди прагнули і продовжують прагнути мільйони дівчат по всьому світу. Комусь просто пощастило з генетикою, а хтось прикладає багато зусиль, щоб відростити вії мрії. Касторова( рицинова) олія споконвіку вважається головним засобом для відрощування вій, ефективності якого практично ніхто не сумнівається. Чи воно працює і що краще використовувати замість неї, розповідаємо в нашому матеріалі.

Чи допомагає рицинова олія стимулювати ріст вій

Якщо коротко, то ні. Касторова олія може бути дуже корисною у вашій бьюті-рутині. Рослина, з насіння якої його видобувають, має потужні антиоксидантні та протизапальні властивості, у зв’язку з чим, косметика з додаванням касторової олії може надавати заспокійливий та омолоджуючий ефект.

Наукових підтверджень тому, що рицинова олія здатна прискорити зростання вій, знайдено не було, проте деяку користь вона все ж таки може принести. Наші вії часто зазнають досить травматичного впливу: це і косметика, і щипці для завивки, і нарощування та агресивні спроби стерти водостійкий макіяж.

Касторова олія створює ліпідний бар’єр навколо кожної вії і діє за принципом кондиціонера для волосся. Вона зволожує і живить вії і робить їх стійкішими до механічних пошкоджень. Стимулювати активне зростання нових волосків рицинова олія не може просто в силу свого складу, зате вона відмінно знижує ризик випадання вій, що теж, безумовно, відбивається на їхньому зовнішньому вигляді.

Як тоді стимулювати зростання вій?

Єдиний засіб, який сучасна наука справді визнає ефективним для зростання волосся – це пептиди. Вони є молекулами, що складаються з амінокислот і виконують в організмі будівельну функцію. Їх використовують у косметиці як для обличчя та тіла, так і для волосся.

Якщо ви хочете відростити довгі, густі, здорові вії, які не будуть потребувати трьох шарів туші або ламінування – вибирайте засоби, що містять пептиди і натуральні масла (те ж касторове або реп’яхове). Білкові молекули зможуть стимулювати ріст волосся, а олії захистять їх від згубних механічних пошкоджень.

попередня статтяМасаж рожевим кварцем та чарівні серветки: 57-річна актриса Демі Мур розкриває секрети краси
наступна стаття5 правил, як готувати тісто на опарі
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я