Лимонне добриво для орхідей: стимулювання появи квітів

0
Добриво для орхідей
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Орхідеї дещо капризні рослини. Вони потребують регулярного догляду. І внесення добрив — один з важливих етапів. Щоб не купляти дорогі розчини в квітковому магазині, можна приготувати його самостійно. Для цього потрібні лише лимон та вода.

Як приготувати добриво

Якщо раптом лимона немає, можна використати лимонну кислоту. Отже, в літровій банці з теплою водою розчиніть 1 ч.л. лимонного соку або 1 г кислоти. Добриво готове. Поливайте ним орхідею 1-2 рази в місяць.

Добриво з лимоном корисне для орхідей будь-яких сортів. Воно допомагає нарощувати коріння та стимулює рослину до цвітіння, надає їй життєву енергію. Лимонне добриво зробить орхідею здоровішою без додаткових засобів.

Рослину бажано поливати рідиною з добривом кімнатної температури. Засіб з лимоном добре захищає від грибків та інших захворювань, підвищує імунітет. При правильному догляді орхідея буде радувати рясним цвітінням.

Таке добриво не потребує коштів, тому домашній бюджет буде зекономлено. Лимон до чаю майже завжди є на кухні. Тому кілька крапель з нього стануть у пригоді і вашим орхідеям.

попередня статтяНіжний паштет з курячої печінки з доступних інгредієнтів
наступна статтяЯк приготувати хрусткі вафельні трубочки на сковороді
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я