ТОП-5 рослин для вашої кухні: ростуть не гірше ніж у житловій кімнаті

0
Що робити, якщо засох квітконос орхідеї
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Зазвичай на кухні розміщують лише різне кухонне  начиння, а для кімнатних квітів місця майже немає. А якщо і є то один або кілька не примхливих горщиків з квітами. Але ж квіти додають затишку та комфорту, тому і на кухні їх можна ставити, щоб тішили око.

Подробиці

Багато господинь обмежуються хлорофітумом, але це ще не межа бажань і можливостей.

5 ефектних рослин добре вживаються серед каструль на кухні.

Каланхое

Це кімнатна рослина, яка відмінно буде почувати себе і на кухні. На тлі всіх своїх позитивних властивостей, ця рослин очищає та знезаражує повітря не гірше від відомого хлорофітуму. Тому не тільки у житлових кімнатах, а й на кухні потрібно знайти для нього містечко.

Сенполія
Любить вологе повітря, розсіяне та приглушене світло, помірний полив. Не виносить тільки протягів, які на кухні трапляються не так часто.

Пеларгонія

Зазвичай її вирощують у спальнях. Але велика кількість ефірних олій, що знищують хвороботворні бактерії, надає сприятливий вплив на будь-який клімат і здоров’я. Щодо кухні – то рослина витримає.

Орхідея фаленопсис

Відмінно вживаються на кухні, тому що люблять тепло і високу вологість. Також фільтрують повітря, поглинають ксилол і толуол.

Гібіскус китайський

Якщо на кухні вже є кілька кімнатних рослин, то сусідство з китайською трояндою піде їм лише на користь. До того ж рослина відмінно фільтрує повітря в приміщенні, любить вологість та освітлений простір.

попередня статтяЯк зробити так, щоб млинці довго залишалися гарячими: бабусина порада
наступна статтяШашлик із курячих сердець: смачно так, що язик можна проковтнути
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я