Як правильно доглядати за кухонними дошками

0
Як правильно доглядати за кухонними дошками
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кухонні дошки потребують регулярного догляду. В іншому випадку залишки продуктів можуть стати джерелом проблем. Досвідчені господині рекомендують обробляти дошки після кожного використання.

Подробиці

Замість традиційного засобу для миття, що може в’їстися, зокрема в дерев’яну основу. Варто взяти розчин води та оцту. Не тільки добре очистить, а й видалить будь-які запахи.

Замість оцту можна використовувати лимон. Достатньо тримати в холодильнику половинку лимона, яким натирати дошку при потребі. Крім того, лимон у холодильнику добре бореться з ароматами, які може видавати з полиць, де різні продукти.

Господині рекомендують мати під рукою не просто 3-4 дошки, а чітко знати, що, наприклад: зелена для м’яса, жовта для риби, синя для овочів, біла для хліба. Так буде легше доглядати за дошками.

попередня статтяРецепт медової пахлави з горіхами на дріжджах
наступна статтяЯк зварити горохову кашу за 30 хвилин
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я