Японський метод висаджування картоплі — без зайвих дій

0
Вирощування картоплі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Картопля є найпопулярнішим овочем. Якщо є ділянка, то найперше будуть виділяти місце під її посадку. Важко уявити, який би город не мав картопляні плантації.

Хоча в Японії більш за все люблять рис та споживають його щодня, але і картопля є в раціоні харчування. Тож її вирощування також має для них значення. І саме японці вигадали свій особливий метод, який дає можливість попрацювати всього один раз, а врожай буде щедрим.

Вирощування по-японськи

На першому етапі перекопують ґрунт, вносять попіл та роблять борозни. Після цього можна вибирати картоплю. Краще за все підійде з очками. Розріжте картоплини на кілька частин. Кожна з них в борозні має бути на відстані одна від одної 30 см. Присипте ґрунтом.

Після завершення висаджування всю посадку накривають плівкою. Зафіксуйте її по краях, щоб її не знесло вітром. Через деякий час з’являться паростки. Тоді для них треба зробити отвори, щоб вони мали куди рости.

На цьому всі роботи можна вважати завершеними. Далі перед вами лише одне завдання зібрати врожай, коли прийде час. До речі, при потребі можна робити контроль щільності росту кущів. Зайві забирайте, щоб коренеплоди мали достатньо місця для формування нормального розміру.

Японський метод вирощування досить цікавий, спробуйте його. Нехай ваш врожай картоплі буде щедрим.

попередня статтяКекс «Мазурка» з горіхами та сухофруктами
наступна статтяШоколадний десерт — хрумкі краєчки та м’яка середина
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я