Стиліст Вікторії Бекхем поділився секретом, як за допомогою усього одного засобу, підтримувати красу волосся

0
Стиліст Вікторії Бекхем поділився секретом, як за допомогою усього одного засобу, підтримувати красу волосся
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Вікторія Бекхем – безумовно приклад для наслідування. Вона веде успішний бізнес, встигає проводити час із сім’єю і при цьому завжди чудово виглядає.

Джейсон Кольєр, зірковий стиліст по волоссю, який працює з Вікторією вже не перший рік, поділився секретом густого та блискучого волосся дизайнерки. Зберігати здорове волосся Вікторії допомагає колаген.

Колаген – ниткоподібний білок, що входить до складу всіх тканин людського організму. Назва протеїну походить від грецького слова kolla – “клей”. Це невипадково: основну функцію колагену багато фахівців порівнюють саме з клеєм. Його молекули утворюють довгі тонкі білкові волокна – фібрили. Вони служать для скріплення клітин тканин і пов’язують наш організм у єдине ціле. Колаген бере участь у «будівництві» суглобів, кісток, сухожиль, волосся, нігтів та шкіри та утворює стінки вен, артерій та капілярів. За різними оцінками, на нього припадає близько третини всіх білків у нашому організмі.

Чим старшими ми стаємо, тим складніше організму виробляти власний колаген. Відсоток вироблення колагену скорочується вже до 20 років, а після 25 кількість нових волокон вже помітно менша за кількість зруйнованих. Вже на цьому етапі ми помічаємо перші ознаки старіння: шкіра втрачає пружність та зволоженість, з’являються перші зморшки, волосся та нігті повільніше ростуть, а їх структура витончується.

«Колаген допомагає оживити сухе тьмяне волосся, буквально вибудовуючи його зсередини. Наше волосся в основному складається з білка кератину, для створення якого організм використовує певні амінокислоти, які містяться і в колагені, – пояснює Джейсон. Білок діє як антиоксидант, захищаючи клітини волосся від пошкоджень та втрати природного пігменту. Він зміцнює волосся, живить його зсередини, а також значно уповільнює появу сивого волосся. Крім того, колаген зміцнює та омолоджує шкіру голови, завдяки чому ріст волосся стає більш інтенсивним».

попередня статтяВчені стверджують, що дві чашки кави на день можуть продовжити життя
наступна статтяЕксперти розповіли, якої температури має бути вода в душі
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я