Чим ефективно вивести плями від кетчупу

0
Чим ефективно вивести плями від кетчупу
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Плями від кетчупу можуть вас засмутити в різних умовах. Коли їсте хот-дог на заправці, пасту в кафе чи піцу під час перегляду кіно… У будь-якому разі треба знати, як ефективно їх вивести, щоб врятувати улюблену річ.

Подробиці

Існують різні способи, рекомендуємо спробувати один із трьох:

Можна нанести лимонний сік на пляму від кетчупу, але перед цим очистіть її від залишків соусу. Потім треба залишити на пів години, після цього промити і випрати порошком з відбілювачем (якщо річ світла, звісно).

Свіже забруднення від кетчупу може вивести звичайна зубна паста. Втерти її легко щіткою в одяг, дати полежати пів години і ще раз нанести та потерти. Потім випрати звичним чином.

Ефективно допомагає господарське мило при забрудненнях від кетчупу. Треба намилити пляму, легенько потерти і лишити на одну годину, потім випрати і прополоскати.

попередня статтяЯк готувати котлети, щоб були пишні, а не збиті та сухі
наступна статтяЯк приготувати стару картоплю з кропом
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я