Льох стане майже стерильним, якщо видалити плісняву цим способом

0
Пліснява
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Взимку дачну ділянку господарі відвідують значно рідше. Зрештою, проблема, про яку зараз піде мова, стосується не лише їх. Власники будинків також стикаються з цим явищем — це пліснява. Все через надмірну вологість.

Місце, де зберігаються овочі та фрукти найчастіше, вкривається білою пліснявою. Вона нагадує вату. Якщо ви не знаєте, яким чином можна від неї позбутись, читайте далі.

Рятуємо льох від плісняви

Не гайте часу, скоріше займіться її виведенням. Першопочатково потрібно позбутись причини її появи. Перегляньте функціонування вентиляції. Виявіть також джерела підвищеної вологості та ліквідуйте їх.

Всі поверхні потрібно обробити засобами із хлором. Вони відмінно чистять поверхні, на котрих можуть бути бактерії та спори плісняви. Додатково треба обробити поверхні спеціальними засоби для просочення, в які також додати хлор. На фінальній стадії варто провести озонування приміщення.

Ці дії допоможуть покращити ситуацію, якщо ваш льох заполонила пліснява. Головне — вчасно зупинити її розповсюдження та визначити причини появи.

попередня статтяКапітанські котлети замість звичайних — смачна альтернатива
наступна статтяЗаправляти чи ні салати олією: яку обрати або чим замінити
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я