Що допомагає Шарліз Терон виглядати на 10 років молодшою

0
Що допомагає Шарліз Терон виглядати на 10 років молодшою
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Щоразу, коли Шарліз Терон з’являється на червоній килимовій доріжці, не можливо відвести від неї очей. Крім чудових нарядів, що підкреслюють бездоганну фігуру, актриса може похвалитися чудовим станом шкіри.

У нашому матеріалі ми зібрали основні принципи харчування, тренувань та догляду за шкірою Шарліз, якими може скористатися кожен.

Фітнес та харчування

Шарліз – противниця занять через силу, тому спортом вона займається виключно на втіху. Актриса неодноразово освідчувалась у любові до пілатесу. Ці заняття дозволяють Терон не лише підтримувати відмінну фізичну форму, а й знаходити душевний спокій. Крім того, Шарліз обожнює піші прогулянки: на вихідних акторка часто вибирається з дітьми за місто, де вони активно проводять час на свіжому повітрі.

@CHARLIZEAFRIKA
@CHARLIZEAFRIKA

Стосовно харчування, Терон вже довгі роки дотримується рослинної дієти. «Чисте» харчування забезпечить і підтягнуте тіло і хороше загальне самопочуття. У раціоні акторки переважають органічні овочі та фрукти, бобові, насіння та рослинні олії. Звичайно, Шарліз періодично дозволяє собі чіт-міли, але в такі дні намагається збільшувати свою фізичну активність.

Актриса давно відмовилася від алкоголю, оскільки він згубно впливає на організм: запускає процеси старіння і збільшує ризик розвитку хронічних захворювань. Терон намагається випивати 2-3 літри чистої води на день, обожнює овочеві соки та смузі.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica)

Бьюті-рутіна

Особливу увагу Шарліз приділяє догляду за шкірою, тому їй вдається так молодо виглядати. Засіб №1 у косметичці актриси – крем із SPF. Багато хто думає, що сонцезахисний крем потрібен тільки при контакті шкіри з прямими сонячними променями, щоб не обгоріти. Насправді і взимку, і в похмуру погоду, коли сонця зовсім не видно, ультрафіолетове випромінювання продовжує впливати на шкіру згубно і викликає гіперпігментацію і передчасне старіння. Використання SPF-засобу кожен день допоможе зберегти здоров’я та молодість шкіри якомога довше.

Крім того, актриса ніколи не забуває про глибоке зволоження шкіри. Як відомо, чим більш суха шкіра,тим більша ймовірність появи зморшок. Щоб уникнути зневоднення, лущення і, як наслідок, передчасного старіння шкіри, Шарліз ніколи не нехтує зволожуючою косметикою. Крім звичайного крему вона використовує тканинні маски, гідрофільні олії та сироватки.

Ранкова б’юті-рутина актриси максимально проста: SPF та зволоження. Часу на багатоступінчастий догляд вранці Терон не вистачає: вона повністю присвячує себе дітям, яким потрібно приготувати сніданок і провести в школу. Зате вона сповна компенсує це вечорами. Нічні креми та сироватки – це те, без чого актриса ніколи не ляже спати.

Актриса впевнена, що домашній догляд ефективний, тільки коли тобі 20, шкіра ще молода і багато зусиль для підтримки її краси не потрібно. Далі вже потрібно поєднувати маски та креми з регулярними сеансами у косметолога, якого Шарліз намагається відвідувати кожні 3 тижні. Професійні процедури допомагають якомога довше зберегти молоду шкіру і купірувати перші ознаки старіння.

попередня статтяЕксперти розповіли, чи варто користуватися фітнес-трекером
наступна статтяЕксперти назвали 5 продуктів з високим вмістом клітковини
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я