Яким способом можна повернути блиск золотим прикрасам за 15 хвилин

0
Яким способом можна повернути блиск золотим прикрасам за 15 хвилин
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Можна вибирати золоті прикраси, обожнювати їх, але з часом у всіх буде одна проблема — це втрата блиску, тьмяність. Позбутись їх можна декількома способами, які повернуть привабливий вигляд вашим улюбленим ювелірним виробам.

Нашатирний спирт та мило — ваші помічники

Змішайте рідке мило та кілька крапель нашатирного спирту. Потім зубною щіткою за допомогою цього засобу почистіть прикраси. Наприкінці промийте все чистою водою та дайте висохнути.

Харчова сода — перевірений засіб

Змішайте воду та соду по 1 столовій ложці. Засіб буде мати консистенцію каші. Обережно увітріть її в ті частини, які забруднились. Ганчірка має бути м’яка. Після чищення промийте виріб простою водою.

Цибуля — просто та дієво

Досить несподіваний засіб для чищення золотих виробів. Та й ароматний, якщо відверто. Цибуля дійсно може повернути блиск золотим виробам. Протіть соком поверхню та змийте водою.

Все може бути просто, коли знати, чим можна скористатись. Ці підручні засоби допоможуть швидко повернути улюбленим прикрасам чистоту та блиск.

попередня статтяМакарони та багато сиру — класика кулінарного жанру
наступна статтяТехаський пиріг «Фріто» — таке ви ще не готували
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я