Навіщо передбачливі ґаздині варять ложки та виделки: корисна хитрість

0
Навіщо передбачливі ґаздині варять ложки та виделки: корисна хитрість
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Корисна хитрість нагадує сюжет казки «Каша з сокири», але в цьому випадку в каструлю не доведеться додавати крупи, сіль, цукор, олію.

У цій ситуації йдеться не про приготування їжі, а про додатковий догляд за столовими приборами.

Ложки та вилки з нержавіючої сталі практичні. Вони не зазнають корозії, не чорніють. Але на них часто накопичується наліт.

Періодичне очищення виделок та ложок харчової содою – процес кропіткий. Тому багато хто вдається до звичайного кип’ятіння, яке і простіше, і завдання виконує краще. Воно здатне впоратися навіть зі слідами від кави та чаю.

Порядок дій

1. У каструлю чи іншу зручну ємність наливають 2 л води.

2. Засипають по 2 столові ложки соди та солі.

3. Столові прилади кип’ятять протягом 20-30 хвилин.

4. Після кип’ятіння ложки та вилки промивають під проточною водою. Якщо на деяких ділянках наліт залишився, можна прокип’ятити ще раз. Але зазвичай, за допомогою такого способу можна очистити навіть дуже забруднені столові прилади.

попередня статтяЕфективний спосіб побороти грибок на ногах
наступна статтяАроматна та смачна запечена картопля з копченою грудинкою
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я