Знадобиться всього 7 хвилин, щоб килим став ідеально чистим

0
Брудний килим та його чищення
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Килими — це комфорт та домашній затишок. Без них якось пусто навколо, хоча і менше пилу. Вони надають інтер’єру затишку, тож варто за ними доглядати, щоб завжди було чисто та гарно. Іноді це буває проблематично. Якщо знати деякі лайфхаки, питання із забрудненнями буде вирішено всього за 7 хвилин.

Як зробити килим чистим

Пил, бруд, запахи — все те, від чого потрібно позбавитись. Якщо у вас є домашні улюбленці, роботи буде дещо більше. Але не переживайте, пам’ятайте про 7 хвилин.

На першому етапі потрібно ретельно пройтись пилососом по килиму. Далі готують засіб для чищення. Має бути відро з водою, пральний порошок та аміак. Працювати з цими засобами рекомендується у рукавицях.

У відро налийте теплу воду. Розчиніть в ній 3 столові ложки порошку та 1 ложку нашатирного спирту. Ретельно все перемішайте. А потім за допомогою щітки потрібно втирати розчин в найбільш забруднені місця, в плями. Такий засіб швидко їх видаляє. Почищені місця треба промити чистою водою після 7 хвилин обробки. Килим буде ідеально чистий.

попередня статтяДімляма — узбецьке рагу зі свининою
наступна статтяПроста закуска — кекси з лавашу
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я