Що покласти в хлібницю, щоб хлібобулочні вироби довше залишалися свіжими

0
Що покласти в хлібницю, щоб хлібобулочні вироби довше залишалися свіжими
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

На жаль у багатьох господинь, буханці, які лежать у хлібниці, швидко втрачають свіжість і стають непридатними для споживання.

Щоб цього уникнути, хліб можна додатково загорнути у тканину чи покласти в паперовий пакетик.

Існує ще один спосіб, який може «продовжити життя» хлібу та булочкам.

Щоб будь-які хлібобулочні вироби, що зберігаються в хлібниці, були м’якими та не черствіли, досвідчені господині кладуть поруч із ними яблуко.

Допоможуть якомога довше підтримувати свіжість хліба і ці поради:

  • Оптимальною температурою для зберігання хліба – кімнатна. Не варто виставляти хлібницю на сонці або класти буханці на полиці холодильника.
  • Якщо в хлібниці з’явився неприємний запах, протріть її зсередини серветкою, змоченою в оцті, і висушіть: так ви більше не відчуєте аромат хліба, що залежався.
  • Часто при зберіганні булочок та батонів вони покриваються пліснявою. Щоб цього уникнути, спробуйте покласти в хлібницю коробочку з ваткою, яку попередньо варто нанести кілька крапель йоду.
попередня статтяЯк просто прогнати гризунів з погреба
наступна статтяСмачний гарбуз із прянощами та м’ятою по-сицилійськи
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я