3 відтінки деніму, які будуть у тренді у 2023 році

0
3 відтінки деніму, які будуть у тренді у 2023 році
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Важко уявити людину, яка в гардеробі не має хоча б однієї пари джинсів. Ці штани з грубої тканини спочатку призначалися для золотошукачів і шахтарів, чий одяг повинен був відрізнятися особливою міцністю, а через багато десятиліть не тільки перекочували в повсякденний гардероб, а й стали в ньому однією з базових речей. При виборі джинсів варто звертати увагу не лише на їхній крій, а й на колір. Відтінки деніму теж можуть виходити з моди, проте завжди можна зробити вибір на користь тих, з якими цього не станеться. Як мінімум, у найближчі кілька сезонів. Ось три відтінки, які будуть у тренді у 2023 році.

Класичний синій

Синій колір, коли йдеться про денім, досить підступний. Є відтінки із сірим або зеленуватим підтоном, є надто яскраві — з ними джинси втрачають свою універсальність, оскільки такий колір складно поєднувати з чимось ще. Зверніть увагу на речі з деніму класичного холодного синього відтінку без домішок інших кольорів. Гарний приклад – денім на показі Burberry. Такий колір іде всім, легко впишеться у будь-який гардероб і не вийде із моди.

Приглушений блакитний

Ще один практичний вибір – приглушений сіро-блакитний відтінок. Він, мабуть, навіть універсальніший за синій. Поєднується з одягом практично будь-якого кольору, так що в гардеробі речі з такого деніму будуть просто незамінні. Подивіться на Кейт Мосс на шоу Bottega Veneta: складно уявити собі речі, які б не підійшли до цих джинсів.

Темно синій

Глибокий темно-синій відтінок деніму може стати чудовою альтернативою чорному. Він досить темний, щоб точно також поєднуватися з різними відтінками, але виглядає при цьому набагато свіжіше. Це можуть бути джинси, куртка або навіть сукня.

попередня статтяСмачний гарбуз із прянощами та м’ятою по-сицилійськи
наступна статтяБутерброди з консервів на кожен день та на святковий стіл, вдале поєднання продуктів
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я