Що покласти під кущ малини при посадці, щоб було багато ягід

0
Малина на гілці
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Осінь — вдалий час, щоб посадити малину. Це улюблена рослина багатьох дачників. Щоб мати багатий врожай, потрібно знати деякі правила висаджування. Дотримуйтесь їх, щоб ваша робота не була даремною.

Як правильно садити малину

Малина любить родючі ґрунти. Якщо у вас з цим є проблеми, варто зайнятись підживленням та внесенням добрив. Вам потрібні гній, компост та торф. Якщо ґрунт на ділянці родючій, тоді вносьте традиційні добрива.

Не забувайте, що малину не висаджують щільно. Між кущами робіть відстань мінімум 1 м. Оптимальна глибина має бути у розрахунку не лише для кореневої системи. Також вона повинна бути достатньою для внесення компосту. Приблизні розміри — ширина 50-60 см та глибина — 40-45 см. На дно можна вкладати дрібні палиці, гілки.

Приготуйте заздалегідь добриво. На одне відро компосту потрібне ще одне відро деревинного попілу. Під кущі щедро всипайте таке добриво, щоб молодим саджанцям буде дуже до вподоби.

Після завершення основних робіт полийте малину. Ось побачите, що на наступний рік вона буде щедра на врожай.

попередня статтяЯк приготувати тісто для піци та пиріжків
наступна статтяЦя свинина під сиром тане в роті — кращої вечері годі шукати
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я