У чому замочити кухонні рушники, щоб легко відіпрати

0
У чому замочити кухонні рушники, щоб легко відіпрати
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кухонні рушники зазвичай досить брудні та жирні. Все тому, що виконують вони безліч функцій під час приготування та прибирання. Але щомісяця нові купувати не дуже раціонально, то спробуйте ефективно замочити, щоб відіпрати рушники і користуватися, мов тільки-но купили.

Подробиці

Кухонні рушники бажано, щоб були однотонними та з натуральної тканини. Саме ця умова дозволить замочити рушники в гарячій воді і навіть проварити під час замочування.

Треба всього лише на 10 л води натерти 100 г господарського мила та додати 1 ст.л. засобу для миття посуду. Якщо рушники дуже засмальцовані, то не тільки залийте гарячою водою, а й проваріть протягом 30 хвилин, а потім дайте постояти до охолодження води.

Після таких процедур із замочуванням просто класичним способом виперіть. Плями, жир із волокон зникнуть. Аромат буде приємним і на дотик рушники будуть м’якими.

попередня статтяЯк запекти м’ясо з чорносливом, щоб гості рецепт просили
наступна статтяХитрість, щоб кактус зацвів: ось що з ним треба зробити взимку
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я