Вчені назвали 4 ознаки того, що вам не вистачає вітаміну C

0
Вчені назвали 4 ознаки того, що вам не вистачає вітаміну C
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Розширені капіляри

Дослідники університету Мічигана констатують, що навіть невеликий дефіцит вітаміну С може призвести до куперозу. Впоратися з проблемою простіше простого: налягайте на цитрусові, ківі, чорну смородину та броколі – результату не прийдеться довго чекати.

У вас довго загоюються рани

Якщо ви в процесі приготування чергового кулінарногошедевру випадково порізались , але ранка не гоїться вже кілька тижнів поспіль, це вірний знак нестачі вітаміну С. Все тому, що саме цей елемент відповідає за синтез колагену: якщо його не вистачає, шкіра, звісно ж, не встигає відновлюватися (і, до речі, передчасному старінню також можна говорити впевнене «привіт»).

Сухі шкіра та волосся

Тут все не так однозначно: шкіра і волосся починає страждати від нестачі практично будь-якого мікроелемента – організм просто вважає, що в критичний момент кидати сюди всі сили не варто.

Тьмяний колір обличчя

Знову ж таки, вирішити проблему елементарно: увімкніть у свою щоденну рутину засоби з вітаміном C. Але будьте обережні: якщо в кремі або сироватці надто висока концентрація цього компонента, застосовувати такий продукт краще курсами. І так, не забудьте про захист від сонця (інакше проблем із пігментацією не уникнути).

попередня статтяЧому важливо правильно користуватися рушником для обличчя або відвідмовитись від нього зовсім
наступна статтяЯк впоратися з болем у спині в домашніх умовах
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я