Хитрість, щоб кактус зацвів: ось що з ним треба зробити взимку

0
Хитрість, щоб кактус зацвів: ось що з ним треба зробити взимку
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Правильний догляд за кактусом дозволить насолоджуватися яскравими бутонами.

Домогтися цвітіння кактуса нескладно. Якщо він ще не цвів, значить, порушені правила догляду у період «спокою».

Кактус має одну головну вимогу взимку– прохолодне повітря. Якщо рослина знаходиться в приміщенні вище +20 °C, то цвітіння не буде.

Тепле довкілля не стимулює формування квіткових бруньок. Кактус потрібно утримувати взимку у прохолодному середовищі. Деякі види добре почуваються при +5 °C.

Досвідчені квітникарі рекомендують тримати кактус вдень при +20…+25°C, а вночі ставити, наприклад, на балкон, де температура може бути +5…+10°C. Рослина при цьому не поливають місяць, а потім рясно зволожують ґрунт.

Однак важливо не перестаратися. Стреси кактусу корисні, але вони можуть згубити сукулент.

Поступова зміна звичних умов позитивно впливає на здоров’я рослини. Кактус при правильному догляді та умовах утримання зацвіте без затримки.

попередня статтяУ чому замочити кухонні рушники, щоб легко відіпрати
наступна статтяГолубці не тушкуємо, а запікаємо у духовці, використовуємо пекінську капусту: з нею вони просто тануть у роті
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я