Чи можна вкривати троянди на зиму чорним спанбондом замість білого

0
Накривання троянд
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Троянди потребують піклування та уваги. Особливо, коли мова йде про приготування до зими. Якщо ви думали, що можна вкривати ці гарні квіти та кущі лише білим спанбондом, помиляєтесь. Можна і чорним. Жодної різниці між ними для троянд.

Особливості матеріалу

Чорний матеріал за фактурою нічим не відрізняється від білого, але є певний нюанс. На ньому сніг зійде набагато скоріше. Матеріал сильніше нагрівається на сонці. Його потрібно буде зняти раніше, ніж білий спанбонд. Робити це потрібно поступово, щоб рослина встигла звикнути до перепаду температур. Інакше буде відчувати стрес.

Зверніть увагу, що спочатку рослина може бути дещо блідою. Але це не є проблемою. Поступово колір повернеться.

Щоб захистити троянди від морозів буде достатньо 2-3 шари покривного матеріалу. Якщо у вас є ще й білий спанбонд, можна накрити зверху в один шар.

З настанням весни спочатку зніміть чорний матеріал, а білий поки що можна лишити. Це допоможе трояндам легше пережити адаптацію до погодних умов.

попередня статтяГотуємо броколі під сиром – ідеальне поєднання смаків
наступна статтяЯк приготувати запіканку з картоплі та гарбуза, щоб вона стала вашою коронною стравою
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я