3 модні зачіски з ефектом ліфтингу, які «омолоджують»: на вечірку та на кожен день

0
3 модні зачіски з ефектом ліфтингу, які «омолоджують»: на вечірку та на кожен день
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Правильно підібрана зачіска може ефектно доповнити будь-який образ, а й візуально скоригувати пропорції обличчя. Наприклад, збільшити або зменшити чоло, приховати щоки, підкреслити вилиці і навіть забезпечити ефект ліфтингу. З останнім завданням чудово справляються відразу кілька зачісок. Розповідаємо, як їх зробити.

Гладкий пучок

Мабуть, найпомітніший ефект ліфтингу створює гладкий пучок із прямим проділом. Цю зачіску обожнює Белла Хадід: за її допомогою вона ще більше підкреслює свої високі вилиці. Щоб зробити такий пучок, розділіть волосся на дві рівні частини та гладко зачешіть назад. Для більшого ефекту застосовуйте гель сильної фіксації. Волосся на маківці можна закріпити резинкою або крабиком. Головне, щоб волосся біля обличчя було добре зафіксоване засобом для укладання.

Високий хвіст

Високий хвіст з гладко зачесаним назад волоссям – улюблена зачіска Джесікі Честейн і ще один відмінний спосіб забезпечити підтяжку обличчя. На відміну від пучка, який для більшого ефекту краще робити на прямий проділ, у разі хвостів волосся варто гладко зачесати назад. Щоб ще більше витягнути обличчя, можна зробити ледь помітне начісування. Головне – не переборщити. Волосся в хвості можна витягнути або укласти в локони.

«Мальвінка»

Створити ефект ліфтингу вдасться, навіть якщо частина волосся буде розпущена. Можна зробити «мальвінку» – для цього відокремте верхню частину волосся і гладко зачешіть назад. Закріпити волосся необхідно не нижче за середину голови, інакше «підтяжка» не вийде. Щоб посилити ефект, можна доповнити образ ліфтинг-макіяжем.

попередня статтяОригінальний яблучний салат з горіхами та сиром
наступна статтяПеченя з брокколі, з куркою та грибами
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я