Як позбавиться печії за допомогою моркви

0
Як позбавиться печії за допомогою моркви
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Морква – дуже корисний овоч, у складі якого містяться вітаміни групи В, РР, С, Е, К. Також у ній присутній каротин, який перетворюється в організмі людини на вітамін А. Він потрібен нам для підтримки гостроти зору та імунної функції. Морква багата і на  мінеральні речовини: калій, залізо, фосфор, магній, кобальт, мідь та інші.

Регулярне вживання моркви позитивно впливає роботу печінки, серцево-судинної системи.

Морква корисна при порушеннях мінерального обміну, коліті. Крім цього морква лікує дисбактеріоз, зміцнює ясна та допомагає при цукровому діабеті.

А ще морква – незамінний засіб при печії. Особливо це стосується вагітних жінок, які в період виношування малюка страждають від цієї проблеми найбільше.

Щоб позбутися печії, вам знадобиться звичайна сира морква.

Спочатку очистіть її і добре промийте. Потім натріть на дрібній тертці. Рятівний засіб готовий!

Просто вживайте моркву в такому сирому вигляді, і ви забудете назавжди про печію.

У чому ж секрет? Справа в тому, що морква має фітонцидні властивості. Тобто вона пригнічує розвиток бактерій, мікроскопічних грибів та найпростіших. Тому їжте більше моркви та будьте здорові!

попередня статтяХейлі Бібер доводить, що оверсайз-піджаки цього року все ще у тренді
наступна статтяЕксперти розповіли, як подолати «вечірній жор» і змінити звичку переїдати
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я