3 рослини, висадивши які на своїй ділянці, ви назавжди забудете про слимаків

0
Як доглядати за лавандою восени та правильно підготувати рослину до зими
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Мало кому подобається зустрічати у своєму саду або городі таких неприємних на вигляд, та й до того ж дуже ненажерливих шкідників, як слимаки.

Однак вирішити проблему набагато простіше, ніж ви можете собі уявити. Посадіть одну з рослин із сильним, терпким запахом – і членистоногі незабаром забудуть дорогу на вашу ділянку.

Подробиці

Тож візьміть до уваги, та використайте цю хитрість, щоб переконатись у її ефективності та позбутись шкідників на своїй ділянці.

1.Розмарин

Такий приємний для людей запах розмарину, який містить у собі нотки сосни, евкаліпта, лимона та камфори, неприйнятний та неприємний для слимаків.

Оскільки рослина не виносить низьких температур, її можна вирощувати в діжках, які на зиму варто розміщувати у приміщенні з температурою понад +5 градусів.

2.Лаванда

Лаванда варта уваги не лише завдяки своєму чудовому вигляду і запаху, але й у зв’язку зі здатністю захистити врожай від набігів шкідників.

Все, що вам потрібно, – виділити для рослини сонячну ділянку. Вносити добрива або часто зволожувати землю не варто.

3.Шавлія

Ця рослина є не тільки відмінним медоносом і пряністю, що володіє яскравим смаком, але і може служити першокласним відлякувачем молюсків.

Можете не турбуватися про сонячні грядки, засаджені шавлією, в літню спеку вона чудово справляється із посухою і не вимагає частих поливів.

попередня статтяНетипове застосування води після варіння картоплі
наступна статтяНе всі господині знають як правильно варити куряче філе
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я