...
ГоловнаКрасаЯк вибрати хороший домашній фен: корисні "лайфхаки" від перукаря

Як вибрати хороший домашній фен: корисні “лайфхаки” від перукаря

Підпишіться на нас:

Шукаєш надійного помічника для віртуозних домашніх укладок, який не тільки робив би круті зачіски, але й не сильно шкодив волоссю? Тоді бери на замітку 5 корисних лайфхаків від експерта — з ними ти без проблем купиш цей прилад мрії.

При виборі фену для домашнього користування потрібно враховувати 5 важливих параметрів. На що саме варто звернути увагу, стоячи перед полицею зі стайлерами в магазині, розповідаємо далі.

Не недооцінюй насадку

Почнемо підбір ідеального фена з насадки, яку багато дівчат викидають за «непотрібністю». Адже насправді сопло дуже потрібне. Воно дозволяє цілеспрямовано дмухати повітрям і допомагає створювати нереальний обсяг. Саме за допомогою насадки можна укладати каре тільки феном та руками, задавати правильний напрямок волоссю. щоб вони не вигиналися, прибирати вихори і не тільки.

Чим вужче сопло, тим цілеспрямованіший і потужніший потік повітря. Якщо укладатися без цієї насадки, то волосся розлітатиметься в різні боки і їх прийдеться витягувати круглим гребінцем.

Вибирай потужніший

Саме потужність відповідає за потік повітря, що виходить із фена. Якщо в твоїх планах зберегти волосся здоровим, то вибирай професійний фен, починаючи від 2000/2200 ват. Тоді волосся і шкіра голови скажуть тобі спасибі. Ти можеш витрачати багато часу і коштів на доглядові засоби, але старим побутовим феном буквально вбиватимеш своє волосся і перетвориш його на клоччя.

Зверни увагу на довжину дула

Для домашнього використання краще брати фен із невеликим дулом. Згадай, коли майстер витягує тобі волосся на брашинг, то часто перекидає пасмо і кладе пасмо саме на дуло. У домашніх умовах тобі такий рух ні до чого, адже фізично ви не зможете так зробити.

Якщо це тебе не переконало, то подумай ось про що. Чим довше дуло, тим важчий фен, а чим важче фен, тим складніший він у використанні. Значить вранці ти, найімовірніше, вибереш хвіст замість красивого, але складного укладання феном. До того ж, таким величезним феном зовсім незручно сушити маківку — є ризик ударити себе приладом по голові.

Нікуди без регулятора температури

Краще брати такий фен, який дозволяє вибрати потужність видування і відрегулювати температуру. Положень має бути три: холодне повітря, тепле та гаряче.

Холодне повітря відповідає за фіксацію локонів і укладання, тепле повітря потрібне для сушіння волосся, а гаряче взагалі краще не використовувати – побережи своє волосся. Найкраще використовувати тепле повітря у поєднанні з найпотужнішим видуванням. Таким чином виходить надути хороший об’єм і швидко просушити волосся.

Шнур має бути довгим

Найкраще, якщо довжина шнура буде 3 метри. Раніше така довжина була тільки у професійних фенів, а побутові шнури були зовсім короткі. Зараз і в тих, і в інших шнур може бути 3 метри. Навіщо такий довгий? Щоб можна було спокійно рухатися до дзеркала.

Підведемо підсумки

Бери професійний фен, обов’язково із соплом, невеликим дулом, потужністю від 2000 ват. Прилад має бути легким, а довжина шнура повинна складати близько 3 метрів.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

Як створити затишний і комфортний образ в офіс для зайнятих леді

Інколи, навіть коли і час дозволяє, абсолютно не хочеться витрачати його на стилізацію образу. І так багато справ!...

Що треба робити, щоб мити голову рідше: корисні поради від трихолога

Хочеш палку дискусію серед подруг, запитай їх, як з якою частотою правильно мити голову! Справа в тому, що для...

Чому саме елегантні піджаки-пальто мастхев демісезону

Якщо ти добре "просьорчиш" інтернет, то помітиш, що піджаки-пальто в трендах вже не перший сезон. І не перший...

Топ-4 моделі верхнього демісезонного одягу на жовтень: коли пуховик носити ще зарано

На календарі жовтень, а це означає, що погода може бути мінливою, зранку вже холодно, а вдень ще пригріває...