...
ГоловнаКрасаЧервоний френч, як альтернатива гліттерному манікюру: найкращий варіант для свят

Червоний френч, як альтернатива гліттерному манікюру: найкращий варіант для свят

Підпишіться на нас:

Хейлі Бібер — один із головних б’юті-трендсестерів 2022 року: влітку, запустивши свій косметичний бренд, модель ввела в моду «глазуровану» шкіру, а потім і нігті, і губи, і очі. Здається, наприкінці грудня Хейлі вирішила утвердитися у цьому званні та показала шанувальникам найпростіший і водночас ефектний новорічний манікюр. У своїх соцмережах дружина Джастіна Бібера поділилася фотографіями, де позує зі свіжим манікюром – яскраво-червоним френчем. Френч, зрозуміло, не простий, а «глазурований». Розповідаємо як повторити ефектний новорічний манікюр зірки.

Детальна інструкція знайшлася в соцмережах у майстра з манікюру Золи, з якою вже довгий час працює Хейлі. Саме їй завдячуємо феноменом «глазурованих» нігтів загалом, тепер, користуючись її підказками можемо відтворити новорічний варіант цього покриття.

Отже, перший крок – нанесення бази. Причому, якщо для простого френчу ми майже напевно використовували б нюдову базу, тут вона має бути прозорою. Для «червоних» кінчиків варто взяти найяскравіший червоний лак, адже червоний — один із головних кольорів нового року.

Потім вам знадобиться втірка або спеціальний «глазуруючий» топ. Сенс у тому, щоб надати нігтям делікатного блиску, що нагадує глазур на пончику. Це не повинен бути крупний гліттер або надто густий лак-хромантик. Сяйво має бути дуже акуратним, але все ж таки помітним.

Якщо вам хочеться зробити дизайн цікавішим, можна відштовхнутися від основної ідеї цього манікюру та розвинути її трохи далі. Хейлі та Зола назвали цей дизайн Candy Cane Glazed Nails, на честь традиційного різдвяного льодяника, так що на одному з нігтів френч можна зробити не просто червоним, а в білу смужку.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як зберегти приємний запах без духів і дезодорантів: 5 б’юті-звичок для поліпшення аромату тіла

У літню спеку питання про природні запахи тіла актуальне як ніколи. Звичайно, дезодоранти, місти та інші засоби допомагають...

У чому ключова різниця між літніми та осінніми джинсами і які джинси купити на літо, а які відкласти до осені

Напевно під час шопінгу у кожного виникало питання, чому джинси з літніх колекцій перекладають у розділ sale, а...

Як носити мереживо і не виглядати зухвало: 4 способи уникнути модної поразки

Влітку-2024 гіпюр і мереживо вважаються одними з найтрендовіших матеріалів - завдяки стилістиці нульових і тренду на mermaidcore. Так...

Як спілкуватися з б’юті-майстром, щоб послуги приносили лише радість: 3 головні правила хорошого клієнта

Фахівці б'юті-сервісу стараються бути максимально ввічливими: вони відповідають на всі запитання, підбирають зручні віконечка для запису і роблять...