Які 4 принти будуть найстильнішими у 2023 році

Підпишись на нас:

Клітина віши

Скатертина в пастельну клітинку, фартух в клітинку на усміхненій мамі — клітинка віші, варто про неї задуматися. Хоча в моді вона влаштувалася досить давно, зробивши крок з кухні на килимові доріжки. Змінила репутацію цього домашнього принта французька актриса Бріжит Бардо, одягнувши плаття на власне весілля в 1959 році. З того часу клітка віші неодноразово з’являлася і на подіумах. Цей весняно-літній сезон також не став винятком.

Квіти

«Квіти? Весною? Як «оригінально»!», — мабуть, усі пам’ятають уїдливу фразу Міранди Прістлі із знаменитого фільму «Диявол носить Prada». Квітковим принтом у весняно-літніх колекціях, справді, вже нікого не здивуєш, проте це не заважає йому ставати одним із найтрендовіших з року в рік. У 2023 носіть речі з мінімалістичним принтом на однотонному тлі або, навпаки, прикрашені гіпертрофованими квітами, актуальні всі варіанти.

Живопис

У новому сезоні дизайнери вирішили використати справжні витвори мистецтва для прикраси одягу. Мікеланджело, Пікассо або Кандинський – вибирайте напрямок живопису, який за смаком підійде саме вам. Можна використовувати яскраву річ як ефектний акцент, а можна вбратися в картини з ніг до голови. У будь-якому випадку непоміченим такий принт точно не залишиться.

Анімалістичний принт

Анімалістичні принти дуже довго вважалися недоречним і навіть вульгарним антитрендом. На початку 2000-х дизайнери часто використовували їх у своїх колекціях, а поп-зірки, які вкрай невміло адаптували подіумний тренд у своїх образах, і зовсім довели його до абсурду. Тим не менш, леопарду (як, втім, і іншим «тваринним» принтам) вдалося реабілітуватися, і ось уже другий сезон поспіль ми бачимо його на подіумах.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Як приготувати ідеальну запіканку з сиру: 5 простих правил

Сирна запіканка може стати бажаним гостем на вашій кухні,...

Чому гине розсада огірків: 3 часті помилки

Не секрет, що справи городні потребують чимало зусиль та...

Як посмажити ніжну червону рибу менш ніж за 10 хвилин

Про користь червоної риби не чув лише лінивий, тож...

3 рослини, які приховано шкодять іншим культурам: не бур’яни, а шкоду завдають

Виявляється, деякі культурні та декоративні рослини можуть стати прихованими...

Які помилки ми робимо при варінні кави

З ранку перш за все хочеться порадувати себе чашкою...

Секрет урожайних помідорів: всього два підживлення

Вирощування здорових та смачних помідорів є пріоритетом для багатьох...