Як надати об’єм тонкому волоссю: що таке «невидима» стрижка

0
Як надати об'єм тонкому волоссю: що таке «невидима» стрижка
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Стрижки з ідеально рівним зрізом, здається, остаточно поступилися місцем каскадним варіантам. Каскадна стрижка не тільки виглядає дуже модно, але і помітно надає густоти волоссю, набуває цікавої текстури. Щоправда помітна різниця у довжині пасм суто візуально подобається далеко не всім. То як поєднати красу рівної стрижки і практичні переваги каскадної? Рішення є, і це невидима стрижка.

Насправді цю стрижку, звичайно ж, можна побачити. “Невидима” стрижка – різновид каскаду, де шари настільки тонкі і їх настільки багато, що око буквально перестає розрізняти різницю між ними. Тобто виходить об’ємна стрижка, що збільшує густість волосся, що надає їм текстуру, але з непомітними переходами між довжиною шарів.

Щоб усе вийшло, як треба, доведеться знайти хорошого майстра і запастися терпінням: часу на виконання «невидимої» стрижки піде чимало. Майстру буде необхідно розділити волосся на велику кількість тонких секцій та підстригти кожну з них з невеликою різницею у довжині. Укладати таку стрижку дуже легко: можна сушити феном з використанням щітки-браш, а можна дати їй висохнути природним шляхом-у будь-якому випадку волосся ляже відмінно.

Для більшого ефекту додайте на коріння засіб для об’єму, а на основну довжину нанесіть текстуруючий спрей.

попередня статтяВатрушки з кислого сиру з джемом за 20 хвилин у духовці
наступна статтяФініки – користь та шкода, як їх вибрати і скільки потрібно вживати
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я