...
ГоловнаЛайфстайлЯк швидко та без проблем вивести старі плями зі скатертини

Як швидко та без проблем вивести старі плями зі скатертини

Підпишіться на нас:

Скатертина не буває без плям. Це нормальне явище. Найчастіше на ній можна побачити винні, масні, кавові. Одразу обробляти не завжди можливо. Адже ви не будете знімати скатертину перед гостями, які випадково поставили пляму. Не варто впадати у відчай та думати, що все пропало. Читайте далі у статті про дієві методи, які допоможуть позбутись плям.

Метод №1

Потрібні яєчний жовток і гліцерин. Змішайте компоненти у пропорції 1:1. Обробіть сумішшю пляму. Лишіть на 5-10 хвилин. Потім змийте водою та відправте скатертину прати у пральну машину. Жовток і гліцерин здатні справитись з більшістю різновидів плям.

Метод №2

Якщо ваша скатертина з шовку чи синтетичних матеріалів, обробіть плями спиртом та гліцерином, тальком, перекисем водню, нашатирним спиртом, сіллю чи розчином столового оцту.

Метод №3

Якщо народні засоби не допомгли, лишається тільки шукати магазинні засоби. Або нести в хімчистку. Там точно знають, чим допомогти вашій скатертині.

Боротьба з плямами іноді буває нерівна. При їх появі не відкладайте процес виведення на потім. Застарілі плями ще важче виводити.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...