...

25-хвилинне тренування і ніяких простих вуглеводів: розкрито секрет стрункої фігури Леді Гаги

Підпишіться на нас:

Не секрет, що співачка Леді Гага схильна до повноти, але їй удалося схуднути майже на 15 кг! Як виявилося, зірка не виснажувала себе тривалими тренуваннями, ні строгими дієтами. Вся справа в спеціальній системі: 25 спортивних хвилин щоранку та техніка харчування “5 факторів”.

Про все і по порядку розповідає зірковий тренер:

25 спортивних хвилин

Щоранку, після склянки теплої води, артистка тренується протягом 25 хвилин за чітко визначеним планом – 5 вправ, 1 хвилина на кожне, 5 підходів. Все просто.

  • Вправа №1. На все тіло. Виконується присід, далі – плавний перехід у планку та віджимання. Лягаємо на підлогу – піднімаємо руки. Повторне віджимання та повернення у вихідне положення.
  • Вправа №2. На живіт та стегна. Інтенсивні випади у прискореному темпі.
  • Вправа №3. На сідниці. Виконується “зворотна планка” – лягаємо животом вгору, утримуємо тіло на зігнутих руках. Руками по черзі тягнемося навхрест до протилежної ноги, потім опускаємося. Бажано тримати інтенсивний темп.
  • Вправа №4. Стабілізація. Притискаємо поперек до землі, піднімаємо тіло, напружуючи прес. Рух виконується правою рукою навхрест – до лівої ноги і навпаки.
  • Вправа №5. Кардіо. Комплекс закінчується вправою “Джампінг-джек”. Руки в сторони, ноги на ширині плечей. Дихання рівне. Виконуємо стрибки протягом 1 хвилини. Глибоко вдихаємо, видихаємо та повертаємо подих у спокійний ритм.

Дієта “5 факторів”

Тривалість дієти становить 5 тижнів, а кількість прийомів їжі – 5 разів.

Особливості дієти:

Кожен прийом їжі повинен обов’язково містити 5 компонентів: білок, складні вуглеводи, жири, клітковину та звичайну воду. Важливо стежити за якістю вибраних продуктів. Так, з’ївши не той вуглевод, процес схуднення можна затягнути, тому варто вибирати продукти з цільного зерна;

Воду слід пити перед початком трапези, а не наприкінці;

Щотижня можна влаштовувати один дієтичний вихідний або, як модно зараз казати cheet-meel. У цей день строгих обмежень можна не дотримуватися і їсти все, що захочеться, проте рекомендується порушувати правила все ж таки в першій половині дня.

Заборони – не можна їсти вироби з білої муки, цукор, банан, виноград, диня, сухофрукти.

Один з ваірантів ідеального сніданку:

  • Склянка води перед початком прийому їжі;
  • Білок: 150 г нежирного сиру;
  • Клітковина: нарізане яблуко;
  • Жири: трохи волоських горіхів.
  • Для смаку страву можна заправити ложкою грецького йогурту і їсти з хлібцем із цільного зерна.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я