25-хвилинне тренування і ніяких простих вуглеводів: розкрито секрет стрункої фігури Леді Гаги

0
25-хвилинне тренування і ніяких простих вуглеводів: розкрито секрет стрункої фігури Леді Гаги
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Не секрет, що співачка Леді Гага схильна до повноти, але їй удалося схуднути майже на 15 кг! Як виявилося, зірка не виснажувала себе тривалими тренуваннями, ні строгими дієтами. Вся справа в спеціальній системі: 25 спортивних хвилин щоранку та техніка харчування “5 факторів”.

Про все і по порядку розповідає зірковий тренер:

25 спортивних хвилин

Щоранку, після склянки теплої води, артистка тренується протягом 25 хвилин за чітко визначеним планом – 5 вправ, 1 хвилина на кожне, 5 підходів. Все просто.

  • Вправа №1. На все тіло. Виконується присід, далі – плавний перехід у планку та віджимання. Лягаємо на підлогу – піднімаємо руки. Повторне віджимання та повернення у вихідне положення.
  • Вправа №2. На живіт та стегна. Інтенсивні випади у прискореному темпі.
  • Вправа №3. На сідниці. Виконується “зворотна планка” – лягаємо животом вгору, утримуємо тіло на зігнутих руках. Руками по черзі тягнемося навхрест до протилежної ноги, потім опускаємося. Бажано тримати інтенсивний темп.
  • Вправа №4. Стабілізація. Притискаємо поперек до землі, піднімаємо тіло, напружуючи прес. Рух виконується правою рукою навхрест – до лівої ноги і навпаки.
  • Вправа №5. Кардіо. Комплекс закінчується вправою “Джампінг-джек”. Руки в сторони, ноги на ширині плечей. Дихання рівне. Виконуємо стрибки протягом 1 хвилини. Глибоко вдихаємо, видихаємо та повертаємо подих у спокійний ритм.

Дієта “5 факторів”

Тривалість дієти становить 5 тижнів, а кількість прийомів їжі – 5 разів.

Особливості дієти:

Кожен прийом їжі повинен обов’язково містити 5 компонентів: білок, складні вуглеводи, жири, клітковину та звичайну воду. Важливо стежити за якістю вибраних продуктів. Так, з’ївши не той вуглевод, процес схуднення можна затягнути, тому варто вибирати продукти з цільного зерна;

Воду слід пити перед початком трапези, а не наприкінці;

Щотижня можна влаштовувати один дієтичний вихідний або, як модно зараз казати cheet-meel. У цей день строгих обмежень можна не дотримуватися і їсти все, що захочеться, проте рекомендується порушувати правила все ж таки в першій половині дня.

Заборони – не можна їсти вироби з білої муки, цукор, банан, виноград, диня, сухофрукти.

Один з ваірантів ідеального сніданку:

  • Склянка води перед початком прийому їжі;
  • Білок: 150 г нежирного сиру;
  • Клітковина: нарізане яблуко;
  • Жири: трохи волоських горіхів.
  • Для смаку страву можна заправити ложкою грецького йогурту і їсти з хлібцем із цільного зерна.

попередня статтяМакіяж для навислих повік: головні правила, як надати погляду виразності
наступна статтяЯкий обряд провести на Різдво, щоб виповнилося заповітне бажання
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я