Макіяж для навислих повік: головні правила, як надати погляду виразності

0
Макіяж для навислих повік: головні правила, як надати погляду виразності
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Нависші повіки – поширена особливість будови ока – верхня повіка як би нависає над рухомим, перекриваючи його або повністю, або частково (тільки центр повік, його внутрішній або зовнішній куточок). Власниці навислих повік можуть стикатися з деякими труднощами в макіяжі: очі можуть здаватися меншими від свого справжнього розміру, набуваючи втомленого або опухлого вигляду. Однак їх легко уникнути, дотримуючись лише кількох простих правил.

Обов’язково використовуйте праймер

Праймер для повік полегшує нанесення тіней та підводок, а також продовжує стійкість макіяжу, тому використовувати його рекомендується дівчатам з будь-якою формою очей. Але у випадку з навислими повіками без цього засобу не обійтися: під натиском навислих повік не можуть встояти навіть найстійкіші тіні. Тому праймер потрібний.

Катерина Клімова
Катерина Клімова

Наносьте тіні над складкою

Темні тіні варто наносити не тільки в саму складку, а й трохи над нею. Це зорово скоригує форму ока і надасть погляду виразності.

Використовуйте матові тіні

Якщо ви хочете візуально зменшити нерухому верхню повіку і відвернути увагу, наносьте не блискучі, а матові тіні. Мерехтливі текстури відображатимуть світло, візуально збільшуючи цю частину ока і створюючи видимість набряку.

Підсвічуйте внутрішні куточки очей

Емма Стоун
Емма Стоун

Нанесіть трохи світлих тіней із шиммером у внутрішні куточки очей та під них (від внутрішнього куточка до середини нижнього контуру ока). Це допоможе візуально трохи збільшити очі та створити ефект розкритих поглядів.

Не опускайте хвостики стрілок

При навислих повіках нерідко погляд виглядає сумним і втомленим. Щоб не посилювати ситуацію, не малюйте стрілки з опущеними кінчиками.

Ретельно розтушовуйте тіні

Дженіфер Лоуренс
Дженіфер Лоуренс

Графічні стрілки і чіткі лінії – це красиво, але, на жаль, власницям навислих повік від них краще відмовитися – погляд виглядатиме втомленим, а очі зорово меншими. Тим паче, зараз не в моді чіткі лінії, краще розтушуйте їх, тим самим надаючи образу легкості.

Озброюйтеся пухнастим пензлем для розтушовування та використовуйте тільки м’які лінії та переходи.

попередня стаття5 продуктів, які розріджують кров
наступна стаття25-хвилинне тренування і ніяких простих вуглеводів: розкрито секрет стрункої фігури Леді Гаги
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я