Не носіть так чоботи: 3 грубі помилки, які роблять багато дівчат

0
Чоботи-козаки із трикотажними брюками
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Разом зі стилістом Ольгою Малюгою видання “Космополітан” розповіло, як не варто носити чоботи і чому, а також підібрали модні альтернативні поєднання на зиму та ранню весну.

Спідниця-олівець до коліна та чоботи

Така модель спідниці в принципі вийшла із моди. А вдягнувши її з чоботями, це стане не тільки більш виражно, але ще й візуально порушуються пропорції тіла. Особливо якщо чоботи на високих підборах. Краще одягай подовжені спідниці з чоботями-козаками — з таким поєднанням ти точно виглядатимеш на всі сто.

Спідниця-олівець до коліна та чоботи

Чоботи + яскраві колготки

Яскраві колготки — це не лише вдале стилістичне рішення, а й спосіб висловити свою індивідуальність. Проте поводитися з ними треба вміти. Якщо не впевнена у своїх навичках, краще не ризикувати і одягти із чоботями матові чорні колготки із щільної тканини.

Чоботи + яскраві колготки

Ботфорти з міні-спідницями

Довгі чоботи, що облягають, — це, безумовно, красиво. У них ноги виглядають довшими і стрункішими. Однак носити їх з міні-спідницями та короткими сукнями не раджу: образ вийде вульгарним та несмачним. Хочеш вийти надвір у короткій спідниці? Вибирай вільніші чоботи-труби.

Ботфорти з міні-спідницями

Прямі штани та чоботи — не цього разу

Особливо несучасно виглядатимуть штани зі стрілками поверх чобіт. Тканина повторюватиме контур взуття, що зробить образ неохайним. Краще одягай чоботи разом із бермудами або брюками типу палаццо. Також, щоб виглядати стильно цього сезону, зі штанами-палаццо можна надіти черевики або ботильйони на стійкому підборі з квадратною або гострою формою.

Прямі штани та чоботи — не цього разу

Заправлені штанини

Якщо підібрати вільний класичний костюм і заправити штани в чоботи-труби або козаки – чудово. Однак якщо ви не стиліст і не впевнені у своєму виборі костюма, експериментувати не варто. Як і з джинсами-скінні або легінсами, які будуть виглядати ще неактуальніше, якщо поверх них опиняться чоботи.

Заправлені штанини

Чоботи-козакиіз трикотажними брюками

Козаки вже котрий сезон не виходять із моди і, як і раніше, залишаються улюбленим взуттям світових модниць. Вони роблять образ більш хуліганським. Незважаючи на те, що модель є досить універсальною на поєднання, є винятки: наприклад, одягнути її разом зі спортивним або трикотажним костюмом буде помилкою. Ці елементи гардеробу зовсім не виглядають еффектно в комбінації, а скоріш ніби ти надягла перше, що попало на очі. Зроби вибір на користь вільних брючних костюмів, вид яких козаки освіжають, а не зіпсують. А з трикотажем краще нисити грубі черевики на платформі – саму мультифункціональну модель цього (і не лише) сезону.

Чоботи-козаки із трикотажними брюками

попередня статтяБританці розповіли, як куркума бореться із раком
наступна стаття5 продуктів, які розріджують кров
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я