Британці розповіли, як куркума бореться із раком

0
Британці розповіли, як куркума бореться із раком
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Лікарі з дослідницького фонду Cancer Research UK у Великій Британії повідомили про небувалу користь куркуми. За їхніми словами ця пряність знижує ризик онкології, при цьому уповільнюючи рак, що вже розвинувся.

Зазначається, що куркума активно впливає на існуючі ракові пухлини і допомагає запобігти їх росту через високу концентрацію антиоксидантів, зокрема куркуміну.

«Дослідження раціону жителів країн, традиційна кухня яких передбачає використання куркуми, показали нижчі показники захворюваності».

Крім цього був проведений експеримент із добровольцями з аденоїдною кістозною карциномою – відносно рідкісною формою раку, яка зазвичай розвивається у слинних залозах або інших областях голови та шиї. Лікування людей доповнили куркумою.

У звіті сказано:

«За два місяці спостерігалася стабілізація стану, а через шість місяців – значне зменшення маси пухлини та її обсягу на 80%».

Резюмується, що висока концентрація антиоксидантів у куркумі допомагає знизити рівень холестерину у людей із серцевими захворюваннями та нівелювати ризики появи катаракти, глаукоми та дегенерації жовтої плями.

попередня статтяВчені розробили новий візуальний експрес-метод пошуку захворювань
наступна статтяНе носіть так чоботи: 3 грубі помилки, які роблять багато дівчат
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я