Секрети догляду за шкірою навколо очей

0
Секрети догляду за шкірою навколо очей
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Багато хто досі помилково вважає, що для збереження молодості шкіри навколо очей треба щодня зволожувати її живильним кремом. Але ніжна зона навколо очей відрізняється від шкіри обличчя і потребує особливого підходу у догляді. По-перше, вона набагато тонша і чутливіша, і, до того ж, у ній менше сальних залоз. З цих причин шкіра навколо очей швидше втрачає свою пружність і першою видає вікові зміни на обличчі. Щоб надовго зберегти свіжість та виразність погляду, слід щодня вдаватися до комплексного догляду за шкірою навколо очей. Він складається з трьох етапів – очищення, інтенсивного зволоження та живлення.

Очищення

Віддавайте перевагу м’яким очищаючим засобам, що не пересушують шкіру. Це важливо не тільки для шкіри повік, а й обличчя загалом. Для демакіяжу використовуйте неагресивні продукти, наприклад, гідрофільна олія або молочко.

Зволоження

На етапі зволоження слід вибирати спеціалізовані засоби з активними компонентами. Ваші друзі — засоби на основі гіалуронової кислоти, рослинних олій, сквалану, гліцерину, пептидів та жирних кислот. Щоб крем, гель або сироватка глибше всоталися, наносите продукт м’якими рухами, що масажують, від внутрішнього куточка до зовнішнього.

Як позбутися синців та набряків

Якщо у вас яскраво-виражені синці під очима, спробуйте включити у догляд косметику, що освітлює, з ретинолом, бакучиолом або вітаміном С. Набряки можна прибрати за допомогою патчів або простої прохолодної столової ложки. Експерти не рекомендують використати лід, оскільки він може застудити лицьовий нерв.

попередня стаття7 простих рекомендацій, як зробити волосся красивим і доглянутим
наступна статтяЕфективні способи позбутися запаху алкоголю та перегару
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я