Як видалити плями, які неможливо відіпрати

0
Видалення плям
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Давайте будемо відверті, але пральна машина не є панацеєю від плям та гарантом ідеальної чистоти. Вона разом із пральними засобами здатна боротись із забрудненнями, але деяким речам буває потрібна додаткова обробка. Особливо це стосується випадків із складними забрудненнями.

Як боротись із складними плямами

Найкраще боротись із свіжими плямами. Вони ще не встигають поникнути у волокна та закріпитись там. Якщо є можливість відразу запрати забруднене місце на одязі, потрібно це зробити. Застарілі плями видалити можна, але не завжди, не всі і не повністю.

Обираючи засіб, протестуйте його спочатку на непомітній ділянці одягу. Пам’ятайте, що після будь-якої обробки потрібно прати одяг. Якщо цього не зробити, плями можуть лишитись і від самого засобу.

Жирні плями

Візьміть дві паперові серветки. Покладіть між ними тканину та акуратно притисніть праскою. Ця дія допоможе більшу частину жиру вивести на серветки. Після цього потрібно виконати прання із порошком.

Ще один варіант виведення плям. Потрібно змішати одну столову ложку спирту 96% з однією столовою ложкою бензину. Цією сумішшю протріть пляму та почекайте повного висихання. Після процедури також відправте річ у прання.

попередня статтяГотуємо смачний соус з перцю
наступна статтяСалат «Казка» — створіть собі святковий настрій
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я