Як успішно інвестувати гроші: астропрогноз на рік Тигра по місяцях

0
Як успішно інвестувати гроші: астропрогноз на рік Тигра по місяцях
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Науковий керівник Інституту менторингу та прикладної астропсихології, кандидат економічних наук Павло Ципін розповідає, коли і в які галузі економіки варто вкладати гроші, щоб примножити свої статки.

Дрібні та середні інвестиції

Рік розпочнеться з ретроградної Венери , яка несприятлива для будь-яких нових дрібних та середніх інвестицій. Також період несприятливий для нових романтичних знайомств, які не обіцяють перспектив і можуть швидко розпастись. Натомість варто приділити увагу «людям з минулого» — «колишнім», які в цей час можуть з’явитися на горизонті. У період зворотного руху Венери не рекомендується купувати нові і дорогі речі (це не відноситься до техніки, що рухається, якою керує Марс).

Такий прогноз буде чинним до розвороту Венери 1 лютого. Після цього можна вкладати гроші в об’єкти або проекти, що відповідають знаку Козерога, а саме промисловість, виробниче обладнання, будівництво, ремонт, обслуговування та експлуатація будівель, стоматологія. Сприятливий прогноз супроводжуватиме такі інвестиції до 5 березня. Ще один подібний період буде з 10 по 31 грудня 2022 року, коли Венера знову повернеться у цей знак.

Продовжимо цикл дрібних та середніх інвестицій по Венері до кінця року:

Венера у Водолії з 6 березня по 5 квітня. Сприятливий період для інвестицій в електротехніку, електроніку, IT, мобільний зв’язок, інтернет, передові наукові дослідження, авіаційні проекти.

Венера в Рибах з 6 квітня по 2 травня. Фармакологія, хімія, медицина, морські перевезення, екологія, музичні та кінопроекти.

Венера в Овні з 3 травня по 28 травня. Спорт, спортивний інвентар, одяг та інше, фітнес-центри, автомобілі, інша техніка, що рухається, запчастини для неї, військові товари.

Венера у Тельці з 29 травня по 22 червня. Сільське господарство, садівництво, товари для вживання; ремісничі майстерні, виробництво одягу.

Венера у Близнюках з 23 червня по 17 липня. Засоби масової інформації, інтернет, мобільний зв’язок, транспорт, освітні проекти, посередництво, консалтинг.

Венера в Раку з 18 липня по 11 серпня. Товари для дому, продукти харчування, човни та інші річкові судна, перевезення річками та озерами.

Венера у Львові з 12 серпня по 4 вересня. Прикраси, біжутерія, брендовий одяг та інші престижні предмети, проекти у шоу-бізнесі.

Венера в Діві з 5 по 28 вересня. Офісна техніка, канцтовари, ремісничі майстерні, дрібне виробництво.

Венера у Терезах з 29 вересня по 22 жовтня. Предмети мистецтва, проекти у консалтингу, театр, шоу-бізнес.

Венера у Скорпіоні з 23 жовтня по 15 листопада. Страхування, біржові операції, інші ризикові проекти, екстремальні розваги та обладнання для них.

Венера у Стрільці з 16 листопада по 9 грудня. Освітні проекти, туризм, юридичний консалтинг, екзотичні товари.

Великі інвестиції

Щодо великих інвестицій, то тут потрібно звернути увагу на розташування Юпітера. З початку року і до 10 травня Юпітер буде у знаку Риб, щоб благоволіти вкладенням в «об’єкти знака Риб»: фармакологію, хімію, медицину, морські перевезення, екологію, музичні та кінопроекти.

Важливо, що з 18 березня до 10 травня Юпітер з’єднується з Нептуном. З глобальної точки зору це посилює увагу суспільства до духовних питань (релігії, містики, психології, музики, екологічних питань, збереження дикої природи, природної медицини). Дане поєднання сприятливо для проектів у сферах музики, кіно, психології, езотерики, медицини, екології, океанології, морських перевезень, круїзного та паломницького туризму.

З 11 травня до кінця року Юпітер знаходиться в Овні і сприяє інвестиціям і діловій активності у сферах цього знаку — дивіться вище «Венера в Овні».

Наступного року спостерігатиметься ретроградність Марса – у період з 30 жовтня 2022-го по 13 січня 2023-го. Це небезпечний період, що загрожує травмами, аваріями, жорсткими конфліктами, катастрофами. Не рекомендується в цей період купувати нові автомобілі та іншу техніку, що рухається. Потрібно бути вкрай обережним на дорогах та уникати екстремальних розваг.

У 2022 році Меркурій буде ретроградний з 14 січня до 4 лютого, з 10 травня до 3 червня, з 10 вересня до 2 жовтня, з 29 грудня до 18 січня . У ці періоди не рекомендується розпочинати нові справи та проекти. Навпаки, краще зайнятися завершенням давніх справ. Багато справ у цей час втрачають швидкість, гальмуються. Не потрібно їх форсувати, краще дочекатися закінчення періоду ретроградності. Вказані періоди краще використовувати для поглибленої та непублічної роботи над будь-якими проектами, для самоосвіти чи аналітики.

У 2022 році буде два «коридори затемнень»: з 30 квітня по 16 травня і з 25 жовтня по 8 листопада. У ці періоди не рекомендується приймати важливі рішення та вчиняти дії, які можуть сильно вплинути на перспективи. Краще просто спокійно працювати у звичайному режимі, без авралів, чи відпочивати.

Нарешті, з найзагальнішої точки зору, наступний рік багато повторюватиме 2021-й з його квадратурою між Сатурном і Ураном (суспільна нестійкість, боротьба консерваторів та інноваторів як на рівні влади, так і на рівні простих громадян). Сатурн, як і раніше, залишиться у Водолії, педалюючи теми вакцинації та QR-кодів. Чекаємо переходу Сатурна в Риби в 2023 році, коли тема вакцинації поступиться темою природного імунітету та ліків від Ковіда.

попередня статтяВчені наблизилися до повного лікування бронхіальної астми
наступна статтяНазвані найздоровіші дієти 2022 року
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я