Вчені наблизилися до повного лікування бронхіальної астми

0
Вчені наблизилися до повного лікування бронхіальної астми
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ірландські фахівці наблизилися до створення ліків від бронхіальної астми. Вчені виявили, що важливе значення у розвитку захворювання мають білки сімейства каспаз.

Подробности

Такого висновку дійшли співробітники Трініті-коледжу в Дубліні, повідомляють інтернет-джерела.

Взаємозв’язок між бронхіальною астмою та органічними речовинами встановлено вченими вперше: раніше фахівці ніколи не пов’язували білки з розвитком недуги.

Було проведено експеримент на лабораторних гризунах. В результаті фахівці встановили, що саме білки сімейства каспаз впливають на розвиток вродженого імунітету та є ланкою у появі захворювання у людей та гризунів.

У майбутньому наукове відкриття може допомогти у створенні ліків від астми.

Бронхіальна астма – захворювання, при якому просвіт бронхів звужений. В результаті у людини з’являються напади ядухи, кашлю та задишки. На даний момент астматиками є понад 230 мільйонів людей у ​​світі. Варто зазначити, що фахівцям досі не вдалося створити препарат проти бронхіальної астми. Сучасні засоби допомагають лише пом’якшити симптоми хронічного захворювання дихальних шляхів.

попередня статтяЧому перед здачею аналізів не можна їсти, пити каву та курити
наступна статтяЯк успішно інвестувати гроші: астропрогноз на рік Тигра по місяцях
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я