9 головних трендів у макіяжі цієї зими

0
9 головних трендів у макіяжі цієї зими
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

З настанням холодів у багатьох пропадає бажання експериментувати з макіяжем. Але повністю відмовлятися від використання б’юті-засобів взимку не варто. Особливо якщо в їхньому складі є корисні компоненти, необхідні для збереження краси та здоров’я шкіри. Про те, який макіяж особливо актуальний цієї зими, читай у матеріалі.

Тонкі стрілки на очах

Макіяж із класичними тонкими стрілками з моди ніколи не виходив, а цієї зими буде особливо популярний. Тонкі стрілки є ніби продовженням верхньої лінії росту вій і візуально збільшують очі, роблячи погляд привабливішим.

Малювати стрілки можна як базовим олівцем, так і підведенням або лайнером. Головне, щоб кінчик стрілки був досить тонким і трохи йшов угору. Це дозволить зробити погляд більш відкритим.

Вологий блиск на губах

Один із головних б’юті-трендів, які повернулися з 90-х — макіяж із вологими губами. Зазвичай для створення цього ефекту використовують блиски для губ із щільною текстурою.

Щоб губи отримали додатковий догляд, вибирай блиски, у складі яких є олія жожоба, вітамін Е та інші поживні елементи. Найзручніше користуватиметься засобом, аплікатор якого скошений. Загострений кінець дозволить легко нафарбувати куточки губ.

Макіяж з акцентом на губах

Цієї зими також актуальний макіяж губ з ефектом омбре. Щоб створити його самостійно, потрібно:

  • злегка затонувати губи консилером, щоб зробити їх колір рівномірним;
  • обвести губи м’яким олівцем і розтушувати його, щоб згладити лінію контуру;
  • надати губам основного відтінку за допомогою помади;
  • пензликом розтушувати макіяж губ, щоб створити між квітами плавний перехід.

Макіяж у бордових відтінках

У холодну пору року особливо виграшно виглядають образи з використанням насичених та глибоких кольорів. Ідеально до цього опису підходить бордовий. Тим більше, що він добре поєднується з бежевим, сірим та чорним кольорами, які використовуються для створення базового демісезонного гардеробу.

Цієї зими актуальний як мінімалістичний макіяж з використанням насиченої бордової помади, так і яскравіший, для створення якого використовується не тільки помада, а й бордові тіні.

Невидимий макіяж

Макіяж без макіяжу – ще один б’юті-тренд, яким не варто нехтувати. Повітряний макіяж дозволить освіжити обличчя і при цьому буде актуальним у будь-який час дня та будь-якої обстановки.

Щоб створити невидимий макіяж, використовуй продукти із ніжними натуральними відтінками. Однак, перш ніж нанести на обличчя декоративну косметику, обов’язково ретельно очистіть шкіру, зволожте її живильною сироваткою або кремом.

Блакитні тіні

Ще минулого року блакитні тіні, надовго забуті з початку нульових, знову стали популярними. Але якщо раніше макіяж із блакитними тінями поєднували з вечірніми сукнями в квіточку та іншим ошатним одягом, то сьогодні стилісти рекомендують йти іншим шляхом.

Наприклад, яскраво-блакитний макіяж доречно виглядатиме у поєднанні з класичним піджаком із щільного матеріалу або екошкіри або з об’ємним однотонним кардиганом. Доповнити макіяж з блакитними тінями можна або базовими або більш незвичайними стрілками. Декілька видів стрілок для очей, актуальних цього року, зібрали у матеріалі.

Макіяж без брів

Ще кілька років тому в тренді були густі та яскраві брови, але сьогодні більш актуальним є макіяж «без брів». Щоб створити його, зовсім не обов’язково збривати волоски. Досить висвітлити їх або нанести на брови світлий тональний крем або консилер тонкою щіточкою.

Особливо ефектно макіяж без брів виглядає у поєднанні з незвичайними стрілками та яскравими губами. Доповнити образ допоможуть прикраси незвичайної форми або стильний одяг асиметричного крою.

Градієнтний макіяж очей

Тим, хто любить створювати незвичайні образи, цієї зими стилісти радять освоїти градієнтний макіяж очей. Для його створення можна використовувати як матові, і перламутрові тіні.

Щоб градієнтний макіяж візуально збільшував очі, трохи тіней нанеси на внутрішній куточок ока. Тут вони можуть бути більш щільним шаром, ніж по всій поверхні повік. Завершити образ з яскравим макіяжем рекомендуємо або однотонним одягом, або образом, який частково повторюватиме відтінки використаних тіней.

Природний рум’янець

Створення природного рум’янцю – завдання не найпростіше, особливо якщо раніше ти ніколи не використовувала рум’яна. Але якщо хочеш залишатися у тренді, постарайся навчитися цьому.

Цієї зими буде популярний натуральний макіяж з рожевим рум’янцем, що надає обличчю здорового сяйва і блиску.

попередня статтяЯк приготувати лимонний курд: той самий заварний крем у багатьох десертах
наступна статтяДомашній апельсиновий мармелад за 5 хвилин
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я