Два корисних способи застосування фольги на дачному відпочинку

0
Чистка фольгою
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ви збираєтесь на дачу на шашлики та улюблене барбекю. Можливо відпочинок планується в лісі чи на озері. В будь-якому випадку візьміть з собою фольгу. Вона вам точно знадобиться.

Захист від ос та бджіл

Ви налили собі чи дітям в стакан солодку воду або компот. Все добре, але оси швидко з’являються на горизонті, щоб також поласувати солодким. Вам допоможе фольга. Накрийте стакан із солодким напоєм та вставте в отвір трубочку. Тепер запах буде менше приваблювати комах, які бувають вкрай надокучливими.

Чистимо гриль

Приготуйте фольгу для чищення, бо вона дуже добре справляється з поставленою задачею. Отже, коли гриль ще гарячий, нічого не робіть з решіткою. Нехай вогонь обпалить залишки м’яса чи овочів.

Коли гриль остигне, тоді візьміть фольгу та зробіть з неї кульку. Протріть нею решітку. Це буде надзвичайно просто зробити.

Фольга є багатоцільовим засобом для використання. З нею можна не тільки пироги випікати на кухні. Нею ще можна чистити срібло, робити з неї імпровізований посуд, точити ножиці та багато іншого. Завжди майте під рукою  рулон з фольгою.

попередня статтяСирна закуска зі шпинатом та яйцем
наступна статтяГарячий бутерброд з грибами під сиром – смачна закуска для частування гостей
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я