Як прискорити достигання гарбузів

0
Гарбуз
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Як відомо, гарбузи потрібно прибрати з грядок до настання перших осінніх холодів. Якщо овоч підмерзне, все буде зіпсоване. Для зберігання такі плоди більше не будуть придатні. Якщо перед вами стоїть задача прискорити достигання гарбузів, тоді скористайтесь рекомендаціями досвідчених городників.

Порада № 1

Приблизно за три тижні до похолодання видаліть всі бутони з батогів. Це допоможе рослині не витрачати на них сили. Також потрібно зробити прищипування молодих пагонів. Тоді рослина спрямує зусилля на достигання плоду, а не на нарощування зеленої маси.

Порада № 2

Якщо ви хочете прискорити процес, тоді потрібно висаджувати гарбузи через розсаду. Рекомендується це робити з використанням торф’яних горщиків. Вони зменшать ризик «незадоволення» гарбузів від пересаджування у відкритий ґрунт.

Порада № 3

Використовуйте компост. При висаджуванні гарбуза покладіть йому порцію в лунку. Компост буде стимулювати ріст, тож достигання буде швидшим. А найпростіше висадити гарбузи відразу на компостній купі. Тут і тепло, і потрібне живлення є.

Скористайтесь цими простими порадами. Нехай врожай буде щедрим та багатим!

попередня статтяЯк приготувати просте печиво на сметані
наступна статтяЯк приготувати цвітну капусту з м’ясним фаршем
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я