Як приготувати з перцю натуральний та дієвий засіб проти шкідників

0
Гострий перець проти шкідників
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Гострі перці — часті гості на дачних грядках. Їх вирощують, бо вони йдуть у консервацію та до страв теж смачно додавати. Якщо ви виростили забагато перцю та не знаєте, що робити з врожаєм, розповідаємо про приготування дієвого та потрібного засобу проти шкідників. Гусінь, тля, слимаки, мідянки будуть точно тікати з вашого городу.

Як приготувати розчин

Зберіть гострий перець. Можна брати і стиглі, і не зовсім плоди. Наріжте їх та залийте водою. Пропорція наступна — на кожні 40 г беруть 1 л рідини. Ємність закрийте та поставте на вогонь. Варити одну годину. Для посилення дії лишіть настоюватись протягом 2 діб.

Готовий настій процідіть та розбавте. Знадобиться 10 л води. Додайте до розчину 50 г господарського мила. При обробці рослин це дасть можливість утримати розчин на листі та стеблах.

Якщо розчин лишився, не виливайте. Закрийте в банку. Використаєте пізніше. Тепер на вашій ділянці не буде шкідників, які атакують рослини. Такий засіб просто не дасть їм можливості нашкодити.

попередня статтяЯк приготувати гарнір з червоної сочевиці
наступна статтяСолодке сирне печиво з шоколадом — справжня смакота
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я