Чому не треба викидати бананові шкірки

0
Чому не треба викидати бананові шкірки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Взимку ми часто вживаємо банани. Почистивши, не задумуючись, викидаємо шкірки. Але з них може вийти цінне добриво для рослин.

Подробиці

Кімнатні рослини з великим гладеньким листям корисно натирати шкірочкою з банана, адже вона містить калій, кальцій, азот, магній та інші поживні речовини.

Можна зробити настоянку для вазонів. Для цього шкірку 1 банана заливають 1 л води кімнатної температури та ставлять на 2 дні в темне місце. Це зручно робили в банці, закриваючи її кришкою.

Якщо у вас багато кімнатних рослин, місткість беріть на 2 або на 3 літри, відповідно кидайте шкірку 2 чи 3 бананів. Перед тим, як поливати, розбавте водою у співвідношенні 1:1.

Шкірочки можна заварювати, як чай. Коли охолоне, цілющим напоєм поливайте рослини.

Якщо у вас зібралося багато шкірочок, можна їх посушити або покласти в морозилку, надалі використовуючи, як ми розповідали.
Не нехтуйте природні добрива!

попередня статтяСекрет соковитої буженини з яловичини
наступна статтяЯк спекти корисний овочевий хліб
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я