Три перевірених способи позбавитись плісняви

0
Пліснява на стінах
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Пліснява огидна, що й казати. Вона псує стіни, стелю, підлогу, а разом з ними й інтер’єр. Естетична сторона питання — це одне, але є ще й негативний вплив на здоров’я. Основна причина появи плісняви полягає у підвищеній вологості та поганій вентиляції. Якщо ви стали на шлях боротьби з нею, тоді скористайтесь для цього перевіреними способами та засобами.

Перекис водню

Цей аптечний засіб володіє здатністю ефективно боротись із пліснявою. Придбайте розчин 3%. Змочіть перекисом водню ганчірку або ватний диск та затріть місце з пліснявою. Лишіть на 10 хвилин та змийте водою. Зрозуміло, що досить великі площі ураження буде набагато важче обробити.

Ефірні олії

Є певний перелік олій, які мають природні фунгіцидні властивості. Саме вони допомагають ефективно боротись із пліснявою. Для цієї мети знадобляться олії розмарину, чайного дерева чи лаванди. З ними готують розчин. На 200 мл води беруть 1 ч.л. олії. Збовтують та розприскують на плісняву. Після висихання потрібно протерти сухою ганчіркою.

Білий оцет

Цей засіб здатен ефективно боротись проти більшої частини різновидів плісняви. Зокрема, чорної, яка має здатність швидко розповсюджуватись. Не розводьте його з водою. В цьому випадку ефективність буде вища. Все просто. Потрібно нанести оцет на плісняву, дати висохнути, а потім змити водою та витерти ганчіркою.

Один з цих способів має допомогти вам подолати огидну плісняву. Оцет, ефірні олії та перекис водню перевірені вже багатьма людьми, які стикались з проблемою видалення цвілі.

попередня статтяЯк приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко
наступна статтяДізнайтесь, що може зробити яєчню вдвічі смачнішою
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я