Як носити пуховики з сукнями цієї зими

0
Як носити пуховики з сукнями цієї зими
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Найбільшої актуальності цього сезону став укорочений пуховик з акцентом на пояс біля талії. Його поєднувати із сукнею або спідницею найпростіше: він має кращий вигляд з міді-моделями із трикотажу прямого крою, і з силуетом «трапеція», і з міні-форматом.

Якщо ви не шукайте легких шляхів або просто не хочете зайвий раз перемерзати, то знайти точки дотику можна і у суконях в комбінації з довгими пуховиками. Є два прості, але ефектні способи:

  • перший — доповнити сукню середньої або максі-довжини та пуховик чоботями на підборах з широкою халявою, а також великим шарфом та великою сумкою (щоб аксесуари не губилися на тлі об’ємного пуховика);
  • другий полягає в тому, щоб скомбінувати сукню в романтичному стилі, одягнену поверх гольфу (або доповнену светром оверсайз), щільні колготки, шкарпетки великої в’язки, черевики для хайкінгу або черевики на тракторній підошві та довгий вільний пуховик.

Так у вас вийде не лише стильний, але ще й максимально теплий багатошаровий образ.

Як носити пуховики з сукнями цієї зими

ДЖЕРЕЛОElle
попередня статтяВчені з’ясували, чи втрачає оливкова олія свої властивості під час смаження
наступна статтяОнколог розвіяв найпоширеніші міфи про рак
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я